Vendégházunk

A Bokréta Vendégház új építésű modern nyitott tornácos apartman ház, amely formájával őrzi a hagyományos bakonyi falusi parasztházak építészeti stílusjegyeit. A vendégház Ganna Fő utcájának végén található egy lankás hegyoldalon ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a közeli Bakonyra és a Kis-Alföldre.

A vendégház szomszédságában nincsenek más épületek, semmi sem zavarhatja meg a kikapcsolódást és a pihenést. Az épülethez hatalmas füves terület tartozik, ami lehetőséget ad a mozgásra sportolásra. A terület nyugat felé eső oldala lejtős, ezért vendégeink télen szánkózhatnak és síelhetnek is.

A vendégház homlokzati oldalán egy nagy nyitott teraszt is kialakítottunk, ahová esős időben is ki lehet ülni, itt akár egy nagyobb társaság is kényelmesen étkezhet. Vendégeink autóikat a vendégház kerítésén belül biztonságosan tudják parkolni. Az udvarról kerekes székkel is könnyedén be lehet jutni az apartmanokhoz.

A vendégházban négy apartman található a földszinten, kialakításuknál törekedtünk arra, hogy vendégeinknek a legnagyobb kényelmet biztosítsuk a pihenéshez. Az apartmanok berendezésének részletes leírása az apartmanok menüpont alatt látható. A tetőtérben nagyméretű közösségi helységet alakítottunk, ami igény szerint előadóteremként és oktatóteremként is használható. Úgy gondoljuk, hogy vendégházunk adottságai és Bakony közelsége alapján kitűnő szálláshely és csapatépítő tréning helyszín lehet cégek számára.

A vendégház folytatásában fából készült lábakon álló fedett teraszt építettünk ahonnan messze ellátni a környező tájon, alatta található egy nyitott grillező hely ahol fa asztalok és padok állnak rendelkezésre egy kitűnő hangulatú grill party megrendezéséhez egy egész napos bakonyi túra vagy vadászat után..

Vendégházunk egész évben képes vendégeket fogadni és összesen 15 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas. 

8597 Ganna, Fő utca 122., Veszprém megye, Magyarország
Mobil: +36-20/770-4746